NAZAD NA PRVU STRANU

Podrška Jeleni Obućini

Jelena Obućina
Jelena Obućina(foto: Goranka Matić)

Novinarka i urednica Dnevnika 3 RTS, Jelena Obućina, našla se na meti napada Dragana Vučićevića, urednika tabloida Informer. Jelena Obućina je najnovija žrtva Vučićevićevih napada na novinare i redakcije čije mu se izveštavanje ne dopada, a povod je izveštaj Dnevnika 3 o protestu održanom u Beogradu 11. maja zbog rušenja objekata u Savamali. Uvrede na račun Jelene Obućine Vučićević je uputio preko svojih novina, na Tviteru i u programu TV Pink.

Jelena Obućina rođena je 1982 u Bajinoj Bašti. Završila je Gimnaziju u Valjevu, pa Fakultet političkih nauka. Bila je prva učesnica Kolubarinog upitnika.

NAZAD NA VRH

31 komentara na “Podrška Jeleni Obućini”

Dejan Markovic

Ne sme niko da misli svojom glavom. Mora se prvo pitati Vucicevic kao urediti Dnevnik pa onada pustiti u etar. Stvarno sramota kako nije konsultovala dupelisca svake vlasti.

yankee

Da sam novinar, ja bih bio srećan što me napada takva kreatura jer bi to značilo da dobro radim svoj posao.

Bata

Nažalost očigledno živimo u nekakvom totalitarnom režimu. Još se sećam radikala, iz kojih je AV potekao, koji su sve koji nemaju isto mišljenje ili su nedaj bože druge nacionalnosti smatrali neprijateljem. "Bivši" najgori ministar informisanja je sada predsednik vlade i opet je ministar informisanja ali u senci. Ništa se ne objavljuje bez njegovog znanja, a u najvećem broju slučajeva to su njegove reči. Ako nešto u medijima promakne, a njemu se ne sviđa onda slede ovakvi natpisi, saopštenja SNS-a..... Onda na površinu isplivava sav talog. Daleko smo mi od Evrope ! Teško nama

Војислав Андрић

Нисам од оних што реагују по дефиницији и не информишући се о чему се ради. Али у случају Вучићевића који је најочигледнији пример повезаности УДБЕ (ма како се то данас звало) и њених посленика са такозваним "независним" медијима и који о свему зна све, није тешко бити уз Јелену Обућину. И не само због тога што је наше горе лист, већ пре свега због тога што је очигледно да има храброст да се ухвати у коштац са проблемима и професионално припреми и информише о свим аспектима проблема.

Ljiljana

I moja PUNA PODRSKA.

Laki

Gospodjo Jelena , cestitam na hrabrosti. Nicija nije gorela do zore pa nece ni ovim vucibatinama! Cestitam

Nevenka Kapetanović

Za razliku od Vučićevića, Jelena je novinar sa velikim N .Obrazovana, pametna, dama u svojoj profesiji. Žalosno je što se u ovoj zemlji i onakvi,kao Vučićević , nazivaju novinarima . Čovek je jedan logoroičan primitivac, kome više priliči da uzme megafon, pa ispod vašarskih šatri da viče, lupeta i zabavlja do mile volje, takođe, primitivne narodne mase .

giga

Podrška za Jelenu, onu skotinu neću ni da komentarišem

Goran

Svi su novinari zavisni i placeni da pisu kako im se kaze. Nikome podrska do demokratizacije drustva.

TIJOSAV

Jelena , podrska od tvojih zemljaka Bacevcana koji su rasuti po celom svetu a najvise ispod Divcibara. Samo napred ne obracaj paznju, za dobrim konjima prasina se dize. Mi necemo da te hvalimo ali znamo da si pametna i obrazovana i dobar covek samo napred!!!! SMUTNA SU OVO VREMENA

dusan

kao novinar, naravno da ću uvek biti na strani onih novinara koji korektno i pošteno rade svoj, danas veoma težak i nezahvalan posao, koji inače nije dobro plaćen. Kada imate ovakvog premijera kojem su puna usta novinarskih sloboda, a onda vidite da te nazovi slobode nemaju veze sa realnošću, ne znam šta će reći EU kad se otvore poglavlja 23 i 24.

oPaki

Поменути "новинар" из Информера је дворска луда деспота Вучића! Невиђени Љигавац и буљоувлакач! Треба га просто занемарити ... Јелена је част и образ српског новинарства!

Ana

Svi uz Jelenu

Marta

N e bi bilo dobro da Vas je g-din D. V. hvalio. Sigurno ste u svom poslu dobri ;im Vas napada.

marina

Sta ce nama skolovani novinari.Podrska Jeleni jer je mlada,profesionalna i ima misljenje.Despotovac je uz tebe☺

Jova

Svako pametan u Srbiji, hvala Bogu ima nas, kad vidi onog Vučićevog pit bula jasno je o kakvoj se kvazi'osobi radi. Jelena je pametna novinarka, školovana za razliku od mnogih i misli svojom glavom. Samo napred! " Psi laju, karavani prolaze "

Saša

Podrška Jeleni i savet, ne treba obraćati pažnju šta kaže propali abortus koji se odaziva na ime Dragana Vučićević...

vojislav

Teško je danas biti objektivan novinar, pored ovakvih kvazi novinara uvlakača, kao što je Dragan Vučićević. Puna podrška Jeleni Obućini ....

stručnjak

Koga "GABOR"napadne,odmah ga treba braniti,jer ta pinkovska hijena,ujeda bez milosti.

Milan, selo do Zarozja

Uvazena Jelena, izuzetno cenom Vas rad i dajem punu podrsku! Sada, kada znam i da si iz mojih krajeva, tek sam motivisam za podrsku. Predlazem organizovanje Javne tribune na: Povlenu, na Drini negde ili slicnom mestu uz prisustvo nekoliko eminentmih casnih ljudi iz sveta kulture radi osnivanja sorokog fronta borbe protiv nesreca kakvi su; D. J. Vucko i Z. Mitrov Pink.Spreman sam i da sufinansiram ovakvu kampanju.

Kenan

Jadna je zemlja,u kojoj Vučićević i dalje može da radi kao novinar,nakon svih gluposti i bljuvotina,koje je izrekao zadnjih godina.Ali nažalost,on je lični prijatelj Aleksandra Vučića,pa samim tim ,njegovi napadi na Jelenu Obućinu ,imaju vrlo neugodnu pozadinu.Zato treba ,da što više naroda ,da javnu podšku ,Jeleni,a stane protiv one moralne ,intelektualne i td,spodobe.

UvekZaPravdu

Apsolutnu podršku dajem ovoj novinarki. Najlakše je povući se, kao neki devedesetih, u mišju rupu, pa kad prođe opasnost izaći i busati se u grudi. To smo gledali svojim očima tada, iz prve ruke, a isto će biti i sada jer samo treba izvlačiti pouke iz nje. A ovaj jadni komentar koji se nekako provukao i jeste oličenje jada ove države.

Јелена

Подршка сваком паметном, слободном , храбром бићу на планети, а посебно оваком Дон Кихоту . Бајина Башта и Јелене подржавају

damnjan

@Nalinkad Ma jok . Vucic je sveti Vo, a krave ste vi koji idete za njim. Vucic ne zasluzuje nista sem shljajmare posred lazljive face.

Logika

Narod brani novinara od novinara da promovise oba novinara... Mediji... Srbijo P***RU

nebojsa iz beograda

zar je potrebno da je neko brani od one moralne nakaze...

Vladimir Zivanovic

Jelenu poznajem jos iz vremena kada je, pre odlaska na RTS, volontirala u Radio Valjevu i odgovorno tvrdim da je, pored toga sto je nesvakidasnje objektivna i profesionalna kao novinar, izuzetna i kao licnost:energicna, obrazovana, vaspitana, ljubazna, odmerena... Kamo srece da je vise takvih poput nje!!!

zoran

Samo napred Jeco

Nalinkad

Nikakvu podrsku joj ne dajem,lako je biti u javnom servisu primati sigurnu i stalnu platu i naravno pljuvati Vucica,a Tadic je bio sveta krava!

Sasa Milovanovic

Podrška Jeleni na kvadrat!!! Ne moram ni da znam o čemu se radi, iako znam, ali Jelena je profi novinarka, sa merom i kodeksom, uz to i zemljakinja, dovoljno da je podržim!

Miša Dudić

Dosta više uvlakačkih isprepadanih novinara!

Ostavite komentar