NAZAD NA PRVU STRANU

Podrška Aleksandru Obradoviću, pitanja vlastima

“Navršiće se uskoro dva meseca kako su do zuba naoružani specijalci sa radnog mesta u „Кrušiku“ odveli Valjevca Aleksandra Obradovića. Punih dvadeset dana o tome niko ništa u ovom gradu nije znao, sve dok nam nezavisni mediji, domaći i strani, nisu saopštili šta se dešava.

Sada ceo svet zna i govori o tome da je režim u Srbiji uhapsio uzbunjivača, Valjevca, Aleksandra Obradovića, koji je otkrio ko je sve umešan u korupciju i o zloupotrebi prilikom trgovine naoružanjem,” kaže se u saopštenju sa današnje konferencije za medije Lokalnog fronta Valjevo I postavlja pitanje gradskoj upravi: “Zašto ste ćutali? Zašto i dalje ćutite?”

Konferencija za štampu

Konferencija za štampu

Loklani front dalje kaže: “Građani Valjeva su vlasnici gotovo četvrtine akcijskog kapitala „Кrušika“ čija je vrednost 825 miliona 510 hiljada dinara. Ova činjenica NAMA daje pravo da pitamo kako se našom imovinom upravlja. Ova činjenica vas obavezuje da na pitanja građana odgovorite!” na kraju zaključuje.

(Foto: Kupindo)

Šta to Gvozdenović još duguje građanima Valjeva i javnosti? Najpre duguje da hitno zbrine uzbunjivača, Aleksandra Obradovića, kome je ugrožena egzistencija, sa svim članovima porodice. Čovek koji hrabro ukaže na pljačku javne imovine, uzbunjivač koji ima dokaze da su interesi fabrike „Кrušik“, Grada Valjeva i svih građana ugroženi, zaslužuje solidarnost i pomoć.

Priliku da pruže podršku Aleksandru Obradoviću imaće I građani, jer će i ovog petka biti organizpvano potpisivanje peticije za njegovo puštanje na slobodu.

CC

NAZAD NA VRH