NAZAD NA PRVU STRANU

Online tribine: Valjevski gimnazijalci

Кao što je poznato Valjevska gimnazija ove godine obeležava 150 godina svog postojanja i uspešnog rada.

Zbog pandemijske krize, usvojeni i sveobuhvatni Program obeležavanja jubileja je skoro u potpunosti pomeren za 2021. godinu.

U nemogućnosti da se (zbog zdravstveno-bezbednosnih uslova) susreti učenika, profesora i prijatelja Valjevske gimnazije sa svojim najznačajnijim učenicima organizuju uživo, Izvršni odbor jubileja je odlučio da organizuje seriju online tribina pod radnim nazivom "Valjevski gimnazijalci".

Cilj ovih tribina je da se javnosti predstave najznačajniji živi valjevski gimnazijalci - ličnosti iz sveta nauke, umetnosti, kulturnog i javnog života u Srbiji i svetu.

Zoom tribine "Valjevski gimnazijalci" će biti organizovane svakog četvrtka u 19 časova.

Tribine se realizuju korišćenjem poznate i popularne, interaktivne Zoom platforme (zoom.us) i u razgovoru sa gostom tribine može učestvovati najviuše 99 učesnika.

Valjevska gimnazija će se pobrinuti da se Zoom tribina "Valjevski gimnazijalci" uživo, a u realnom vremenu, prenose korišćenjem odgovarajućih internet mogućnosti (live streaming), a link za prenose će biti objavljen na sajtu Valjevske gimnazije.

Gost prve Zoom tribine "Valjevski gimnazijalci" je Saša Obradović (generacija 1983 - 1987) - diplomata (aktuelni ambasador Srbije u Finskoj) i književni stvaralac.

Link za učešće na tribini je https://us02web.zoom.us/j/84327489395

Molimo vas da se pridružite razgovoru u četvrtak 01.10.2010. u 19 časova.

Sledeći gost tribine "Valjevski gimnazijalci" - 08.10.2020. u 19 časova je operska diva Marijana Mijanović (generacija 1987-1991), a razgovor vodi novinar Nebojša Bojanić.

Za instaliranje i korišćenje Zoom platforme možete koristiti uputstvo.

NAZAD NA VRH