Revija Kolubara broj 211 - Novembar 2011

(ilustracija preuzeta sa: dzungla.org/zabava/muzika/volite-li-devedesete/)

Vraćaju li se devedesete
Branko Vićentijević
Demokrate “demokratski” birale novo (staro) rukovodstvo  * Žarko Kovač kandidat LDP-a za gradonačelnika, ostali se pred izbore takođe pojačavaju  * Škripi i u sportu (1 komentar)

Festival šest mandata
Piše: Dragan Todorović, novinar nedeljnika „Vreme”
Valjevo bi najzad moglo da dobije primerenu manifestaciju koja bi ga brendirala i stavila na mapu Srbije i Vascelog sveta: na Teodosije mostu preko Kolubare, koji ne vodi nigde, organizov'o bi se Mića fest (3 komentara)

Oficirski dom
Dom vojske
Slobodan Ilić, redakcija
Valjevu je ovog leta vraćen Dom vojske (nekadašnji Oficirski dom, Dom JNA i sl.), doduše uz priličnu cenu u koju valja računati i ulaganja u temeljnu obnovu tog zdanja. (2 komentara)

Oktobarsko bunilo
Hroničar: Ljiljana Kecojević
U Kolubarskom okrugu  manje 12.000 stanovnika * Francuzi saniraju valjevsku deponiju * Česi grade  vodovod u Belotiću * U Valjevu novi vojni stanovi i kuće * Bazen u Tehničkoj školi

Teatar apsurda
uvodnik 211
Radoš Glišić
Možete li da zamislite da ste u pozorištu i da gledate predstavu koja je u isto vreme i komedija, i tragedija, i triler, i horor, i balet, i opera? (1 komentar)

Obnevideli od pohlepe
Desimir Nedeljković, elektronskom poštom
Nadam se da ćemo u narednom broju  vaše cenjene Revije pročitati ponešto i o izboru kandidata za instruktore i popisivače aktualnog nam popisa stanovnistva.

Ušuškani u fotelje
Milomir Žuća Marković (elektronskom poštom)
Nemam običaj da se na ovaj način ukjučujem u diskusiju, ali me je iskreno obradovao komentar g-dina Nedeljkovića. Dokaz da nam zdravog razume ne nedostaje. (1 komentar)