Revija Kolubara broj 216 - April 2012

Praznik valjevskog teatra
Miroslav Trifunović
Na sceni „Mata Milošević“ Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu komadom „Tre sorele“ Stevana Koprivice uspešno je, 21. marta 2012, diplomiralo na studijama glume u klasi Gordane Marić troje mladih Valjevaca – Marijana Pejatović, Maja Lukić i Miloš Lalović

Predizborni kupleraj
Vojislav Jovanović
Branko Vićentijević
Zbog čega nisu dodeljene Godišnje nagrade Valjeva za 2011 / Kako je Voja Jovanović (URS) postao zvezda političkog prelaznog roka / Ko sa kime koalira, zbog čega se stranke muče da skupe potpies podrške za odborničke kandidate

Trista posto
Dragan Todorović, novinar nedeljnika „Vreme”
Nekako su zaboravili da navedu ono u čemu su bili najbolji: koliko su svojih lelemud Mića, i obaveznih leleguz Mica, metnuli u javne službe da jedu ’leba bez motike.

Martovsko zagrevanje
Hroničar: Ljiljana Kecojević
Dan grada bez nagrada / Lajkovački budžet od 1,3 milijarde i rekordna srpska plata / Osečina sa 27 umesto 10 planiranih stipendista / Memorijalni turnir „Luka Stančić“ (2 komentara)

Ljuba
Zdravko Ranković
Iz Pariza, od Ljube Popovića stigla nam je snažna podrška za inicijativu da i Valjevo učestvuje u utakmici za sticanje jednogodišnjeg statusa evropske prestonice kulture. (2 komentara)